Olympos Grecia

Compania „PAPYIANNIS BROS S.A.” a fost infiintata in anul 1949, in Larissa, in partea centrala a Greciei. A fost - si inca ramane - o afacere de familie care produce in principal halva de susan, un desert traditional din Levant, extrem de popular in toata regiunea mediteraneana.

Compania a inregistrat o crestere rapida si si-a largit oferta de produse. In anul 1972 si-a mutat birourile si fabrica intr-o incinta noua din afara localitatii Larissa. De atunci, dezvoltarea a urmat un curs constant, cifra de afaceri si numarul de angajati crescand continuu.

Astazi „PAPAYIANNIS BROS S.A.” produce o gama diversa de produse alimentare traditionale pe baza de seminte de susan (halva, pasta de susan tahini, batoane de susan), precum si alte produse cum ar fi gemuri de fructe, miere si rahat. Produsele noastre pe baza de susan sunt comercializate sub brand-ul „Olympos”.

Produsele noastre se vand atat in Grecia cat si in Marea Britanie, Franta, Germania si in alte tari europene.

Incepand cu anul 1992, compania noastra a realizat o gama de produse certificate ecologic, cum ar fi pasta de susan tahini, halva si batoane de susan. Produsele bio Olympos nu contin nici un fel de aditivi, coloranti sau conservanti, iar chiar mai mult, nu contin nici zahar, singurul indulcitor folosit fiind mierea.

 

Vizitatori online

Avem 142 vizitatori online

Ce produse bio preferati?

Ce produse bio preferati?
 

Newsletter

SEO Romania Natural Servicii promovare site gratuite
Magazine Online
Go Shopping!

Magazine Online - Go Shopping!