Meridian Foods Anglia

DESPRE MERIDIAN FOODS


Firma Meridian Foods a fost înfiinţată în urmă cu aproape 30 ani, iniţial ca retailer, apoi ca producător şi furnizor de produse alimentare sănătoase şi cu gust rafinat. Acest principiu este la fel de adevărat astăzi ca şi atunci când fondatorul nostru, Andrew Jedwell, a produs primul borcan de unt de arahide.


De la aceste începuturi modeste, astăzi Meridian Foods produce o gamă amplă de produse alimentare la acelaşi standard înalt de calitate. Explorăm tot globul în căutarea celor mai fine şi mai autentice ingrediente, pentru a aduce consumatorului preocupat de sănătate o gamă de alimente delicioase care sunt, Natural diferite ….. Natural mai bune.


Din fabrica noastră de pe dealurile galeze din Corwen, Denbighshire, Meridian Foods furnizează produse alimentare atât magazinelor bio şi naturale cât şi la export în numeroase ţări.


Fiind o companie responsabilă, suntem preocupaţi atât de calitatea produselor noastre cât şi de impactul asupra mediului înconjurător. Acest principiu ne-a determinat să creăm, în urmă cu peste 15 ani, gama de produse ecologice. Gama de produse este în continuă extindere şi include gemuri de fructe, îndulcitori naturali, sosuri, uleiuri şi siropuri şi sucuri din fructe. Întreaga gamă ecologică este certificată de Soil Association, care monitorizează şi menţine standardele care se aplică alimentelor ecologice.


La Meridian, noi considerăm în acelaşi timp că dacă eşti grijuliu cu organismul tău nu înseamnă că trebuie să-ţi neglijezi papilele gustative. Utilizând numai ingrediente naturale, întreaga aromă naturală a legumelor, mirodeniilor, condimentelor, fructelor, cerealelor şi celorlalte ingrediente pe care folosim poate fi savurată la maxim.


Toate produsele noastre sunt bune pentru vegetarieni, iar multe sunt bune şi pentru vegani, diabetici sau persoane care suferă de alergii alimentare.

 

La Meridian Foods considerăm că dacă respecţi o dietă sănătoasă şi ecologică, nu înseamnă că trebuie să faci un compromis privind alimentele consumate.


Pentru aceasta utilizăm tehnologiile cele mai inovatoare, moderne şi prietenoase cu mediul înconjurător. Achiziţionăm ingredientele de peste tot din lume pentru a ne asigura că reţetele noastre sunt nu numai sănătoase şi gustoase ci şi autentice.


Vedeţi in cuprinsul acestui website gama de produse Meridian pentru a afla cum vă putem ajuta să mâncaţi produse ecologice sănătoase, care nu acceptă compromisul, care sunt Natural diferite … Natural mai bune.

 

Vizitatori online

Avem 144 vizitatori online

Ce produse bio preferati?

Ce produse bio preferati?
 

Newsletter

SEO Romania Natural Servicii promovare site gratuite
Magazine Online
Go Shopping!

Magazine Online - Go Shopping!