Livrare

Modalitati de livrare /expediere/ ridicare a produselor comandate online, prin email sau telefonic

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru este de 48- 72 de ore din momentul confirmarii comenzii, in intervalul orar 10:00 – 18:00, de luni pana vineri.

Produsele econatural.ro comandate vor fi livrate prin curierat, intr-un ambalaj corespunzator ce va mentine calitatea acestora pe toata durata transportului si special conceput pentru ca produsele sa ajunga la dvs. intacte.

econatural.ro livreaza in toata tara, prin intermediul firmei de curierat Fan Curier.

Taxele percepute pentru livrari sunt urmatoarele:

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile ce depasesc 300 lei.

Pentru comenzile cu valoarea sub 300 lei, se percepe o taxa de transport, astfel: taxa de livrare se calculeaza in functie de greutatea coletului. De ex. pentru un colet de max 5 kg valoarea transportului este de 19.9 Ron (cu TVA inclusa). Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la 0745-022429 sau la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Comanda minima este de 50 lei.

Plata se face ramburs la primirea comenzii.

Receptia produselor

La receptia produselor, daca observati deprecierea coletelor sau daca produsele nu corespund comenzii dvs., le puteti returna curierului care va intocmi un proces-verbal de constatare a pagubelor si vom putea lua masurile care se impun.

Returnarea produselor

Orice produs comandat de pe www.econatural.ro poate fi returnat in termen de 5 zile, conform O.G. 130/2000. Conditia minima de returnare este ca produsul returnat si ambalajul acestuia sa fie in stare perfecta.

 

Vizitatori online

Avem 145 vizitatori online

Ce produse bio preferati?

Ce produse bio preferati?
 

Newsletter

SEO Romania Natural Servicii promovare site gratuite
Magazine Online
Go Shopping!

Magazine Online - Go Shopping!