Organico RealFoods Ltd

Brand-uri și Produse

Organico RealFoods este o companie britanică care crează și distribuie o gamă selectă de produse alimentare bio sub 3 brand-uri: Fish4Ever, Organico și Organic Collection.  Compania utilizează exclusiv ingrediente naturale și ecologice, cu valoare nutritivă ridicată și gust rafinat. Compania este dedicată protecției mediului înconjurător, agriculturii ecologice, practicilor de lucru etice și durabile, precum și alimentelor savuroase și sănătoase. De asemenea Organico RealFoods este un suporter al organizației SlowFood UK – pentru detalii vizitați http://www.slowfood.org.uk/supporters/organico/  

Fish4Ever conduce de peste 10 ani în Marea Britanie lupta pentru pescuit durabil în scopul de a conștientiza lumea cu privire la problemele cu care se confruntă viața marină și de a oferi consumatorilor varianta unui pește conservat și pescuit în mod etic pe care pot să îl cumpere cu conștiința liniștită.

Pescuit etic înseamnă gust deosebit! Fish4Ever achiziționează pește prins de pescari care practică pescuitul artizanal sau de pescari certificați MSC (Marine Stewarship Council) care respectă apele marine. Conservat rapid, fie în saramură, apă de izvor sau ulei vegetal presat la rece bio, simplu sau cu diverse mirodenii, gustul peștelui reflectă prospețimea acestuia.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organico oferă cea mai largă gamă de specialități mediteraneene certificate bio de pe piață. Lucrează cu mici producători, întreprinderi familiale și cooperative cu care a stabilit un parteneriat de afaceri echitabil care asigură continuitate pentru mulți ani.

 

Produsele sunt selectate pentru calitatea și gustul superioare. Organico a câștigat nenumărate premii si cuvinte de laudă în presă și are o legătură strânsă cu liderul slow food și bio al șefilor bucătari italieni.  Organico este 100% dedicată alimentelor bio.

Alimente bio, fără aditivi. Considerăm că alimentele bio și fără aditivi sunt mai bune, mai sănătoase, mai nutritive, mai gustoase și cu mult mai prietenoase cu mediul înconjurător din punct de vedere al tuturor indicatorilor principali – poluare, amprentă de carbon și biodiversitate.

 

 

 

 

 

 

 

Organico este dedicată comerțului etic și are o pasiune pentru mâncarea bună. De aceea depune eforturi pentru a oferi alimente de calitate superioară care au cel mai rafinat gust posibil. 

 

The Organic Collection oferă o gamă bio de delicatese cu gust și tradiție. Create pentru ocazii speciale, acestea pot să facă din fiecare zi o zi specială.

Cu o aromă elegantă, această gamă unică este obținută din ingrediente atent selectate, achiziționate de la producători specializați din diferite părți ale Europei, toate certificate bio, fără aditivi chimici sau conservanți artificiali, preparate după rețete și cu metode tradiționale.


 organic collection products

 

Vizitatori online

Avem 149 vizitatori online

Ce produse bio preferati?

Ce produse bio preferati?
 

Newsletter

SEO Romania Natural Servicii promovare site gratuite
Magazine Online
Go Shopping!

Magazine Online - Go Shopping!