Cum comand

1. Alege produsele
Alegerea produselor se face prin rasfoirea site-ului, iar prin apasarea butonului Adaugă în Coş din din dreptul fiecarui produs, acesta este selectat si introdus in Cosul cu produse. De asemenea puteti sa adaugati mai multe bucati din acelasi produs. Nu trebuie decat sa adaugati numarul de bucati dorite in dreptul casutei cantitate si apoi sa apasati pe butonul Adaugă în Coş.

 

2. Modificarea cosului
Din pagina deschisa puteti modifica cantitatea din fiecare produs, sau puteti sa stergeti anumite produse. Dupa finalizarea modificarilor daca doresti sa mai adaugi si alte produse. Dupa terminarea modificarilor puteti continua cumparaturile prin apasarea butonului Continua Cumparaturile sau daca vreti sa finalizati comanda apasati butonul Pasul Următor. De asemenea pentru a putea vedea in orice moment statusul cumparaturilor puteti accesa din meniul de sus, VEZI COSUL.

 

3. Autentificare sau crearea unui cont nou
Daca nu aveti un cont in cadrul sitului www.econatural.ro va recomandam sa va INREGISTRATI adica sa va realizati un Cont NOU. Acest lucru este posibil in momentul in care doriti sa cumparati ceva, cand dati IESIRE. Introduce-ti datele dumneavoastra personale, alegeti cu grija o parola, este important sa introduceti o adresa corecta pentru a va putea fi expediata comanda, de asemenea ulterior puteti crea si o alta adresa de expeditie pentru livrarea comenzii.

 

4. Comanda prin email sau telefonic

Comanda se poate face si prin email la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau telefonic la nr. telefon: 0745 022429 sau 0772 294557, intre orele 10:30 - 17:30.

 

Vizitatori online

Avem 141 vizitatori online

Ce produse bio preferati?

Ce produse bio preferati?
 

Newsletter

SEO Romania Natural Servicii promovare site gratuite
Magazine Online
Go Shopping!

Magazine Online - Go Shopping!