Bioleben Austria

Compania MARAP HandelsgesmbH a fost infiintata in anul 1999 si are Echipa MARAP si-a stabilit obiectivul de a oferi clientilor sai din intreaga lume numai cele mai bune si mai diverse produse, de calitate superioara si extrem de sanatoase.

In ultimii zece ani am avansat de la pozitia de producator de produse alimentare conventionale la cea de specialisti in alimente bio de inalta calitate. Ca o chestiune de principiu, am renuntat la utilizarea aditivilor, colorantilor sau potentatorilor de aroma, obtinuti fie natural, fie artificial. Incercam sa realizam produsele noastre cat mai natural posibil.


Propriile noastre sectii de productie dotate cu tehnologie moderna, precum si colaborarea cu producatori din intreaga lume, permit punerea in practica a ideilor noastre privind calitatea si puritatea produselor.

 

BRAND-URILE NOASTRE

Pearls of Samarkand este cel mai nou brand al nostru si a fost conceput special pentru fructe uscate si nuci si alune de calitate superioara, provenite din agricultura ecologica.

Ambalajul atractiv, continutul delicios si design-ul modern intregesc imaginea comerciala. Acest brand include multe super-alimente si specialitati exotice, precum si delicatese regionale speciale.

Bio-leben si Lifestyle Organic au fost concepute pentru piata retail si cuprind seria clasica de fructe uscate, alune, nuci, seminte, zahar, cereale, fainuri, uleiuri, dulciuri si snacks-uri – toate certificate ecologic.

Recent, am adaugat la aceste brand-uri o gama bio de "mancaruri gata de preparat" si „budinci semi-preparate” realizate intr-o diversitate de arome si combinatii.


 

Vizitatori online

Avem 146 vizitatori online

Ce produse bio preferati?

Ce produse bio preferati?
 

Newsletter

SEO Romania Natural Servicii promovare site gratuite
Magazine Online
Go Shopping!

Magazine Online - Go Shopping!